زن که جووون نداره لنگ دستش بگیره، لنگ کشیدن باید مردانه باشه تا ماشین برق بیوفته، البته فکر کنم این کارواشش تمام اتوماتیک بود، هر چندم کار سخت نمیکنن که فقط شیر اب میگیرن دستشون... (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
زن که جووون نداره لنگ دستش بگیره، لنگ کشیدن باید مردانه باشه تا ماشین برق بیوفته، البته فکر کنم این کارواشش تمام اتوماتیک بود، هر چندم کار سخت نمیکنن که فقط شیر اب میگیرن دستشون... (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همين نشون ميده كه اين كارواش نياز به تميز شوئي نداره همين كه خانم هستن سرشون شلوغه (sm120)
اتفاقا من اگه باشم ماشینمو نمیدم دست زن جماعت بشوره... زن جه میدونه ماشین چیه و چطور باس تمیـــــــــــز شستش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما اون عبارت خیلی سوژه ـس (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه مردا همشون كارشون تميزه ؟ من كه كلي ايراد ميگيرم از كارشون يا شيشه ها لك داره يا درست جاروبرقي نميكشن (sm98)