(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان نميدونم نفرين يعني اينكه يه آي كيو بالا گيرت بيوفته يا يه خنگ (sm30)
خنگ خوبه(sm89)پسر نیستی نمیفهمی چی میگم(sm51) فکر بد نکن به یه دلیل دیگه میگم(sm54)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد اين تزت اصلا نميدونم چه فكري بايد بكنم (sm120)
(sm120) همش 162 تا ؟ (sm70)
این تاپیک سر منو کلاه گذاشت ! کجاش جذاب بود؟ من شکایت دارم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIREZA.K [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقصير من چيه به نظر نويسنده جذاب بوده خب (sm54)
نقل قول:
- (sm70)
اوهوک (sm77)