سلام
اول از همين جمله ت شروع مي کنم:
"من بي نهايت از کيفيت اين آهنگ لذت بردم" !
نبايد اصلن از حرف من ناراحت بشي، اين که مي خوام بگم تو ام مثل خيلي از کاربراي اينجا گوشات تو وضعيت خيلي بديه!
به اين معني که اصلن تربيت نشده درست!
که اگه شده بود "نفس" آلبوم های نیمه ی گم شده ی من، اگه بمونی، اگه نمونی و حرف (شناس نامه 2) رو درک می کردی!
به این خاطر میگم ناراحت نشو که من به خاطر حرف تو نشستم این تراک وحشتناک رو گوش کردم و تا به اینجا یک بار سیستم من از هوش رفته
با همین سیستم مزخرفی که دارم اومدم تا بهت ثابت کنم که در اشتباه بزرگی به سر می برن گوش های تو!
پس حرف تو مهم بوده واسه من
حالا از تراک مزخرفی که قرار گرفته خیلی خلاصه حرف بزنم و لینک صداهای غلط و درست رو برات بذارم
از همون اول که پلی می شه انگار صدا از غار میاد! به دلیل گرفتن نویز بیش از حد
در حقیقت دوستان نمی دونن که این نویز نیست، اتمسفر کاره که دارن از بین می برنش!
Treble بیش از حد و نادرست این تراک اعصاب منو به هم ریخت، صدایی نزدیک به حرف "سین"
یاد حرف شایسته جان میفتم که میگه بیشتر به امثال این تاپیک سر بزن واسه شفاف سازی!
من با تمام مشکلاتی که خودم دارم اگه چند بار دیگه هم از این تراک ها بررسی کنم حتمن سکته می کنم!
پس این آخرین هشدار منه که کارایی که شده آدیو سی دی رو از همون آلبوم مربوطه بشنوین
و هرکی این کارا رو گذاشت بدونید گوش هاش مریضه! و برای اینکه مبتلا نشید سمتش نرید! البته که گوش سالم مبتلا نمی شه هیچ وقت!
خب دیگه کنایه ی عاشقانه بسه!
لینک ها رو می ذارم
تراک اول واسه اینه که بفهمی اول کار با فاجعه شروع می شه! (سایلنت (سکوت) قرار داده شده تا من و ما های دیگر شاید نفهمیم!)
تراک دوم واسه درک زهی ها ی زیبای آندوی بزرگ که مصنوعی شده!
تراک سوم واسه اینه که ادای کلمه ی "دست" رو هم درستش و هم غلطش رو بشنوی! (Treble بیش از حد)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تراک ها رو در امتداد هم مقایسه کنید
پست من چند روزی می مونه اینجا فقط به دقت توجه کنید و دفعه ی بعد خودتون اعتراض کنید!
در آخر اینو بگم که نفس آندوی بزرگ بی نفس شده در این تراک مزخرف!