(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)
اسم برنامه اش چیه جواب داد ؟؟؟؟؟؟؟؟
GB Instaنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکش رو چند پست قبل تر گذاشتم با این برنامه که به اصطلاح نسخه مود شده اینستاگرام هست میشه اون آموزش (لینکی که گذاشتم) رو انجام داد.
(sm174)(sm127)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این نرم افزار هم من تست کردم پست ها فقط برای خودم نمایش داده میشن ولی برای یوزرهای دیگه هیدن هست و نمیتونن ویدیو رو ببینن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط EMPREX [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام، والا نمیدونم چرا برای شما نمیشه الان من واسه تست یه بار دیگه انجام دادم درسته الان شما این پیج خودم رو ببینید براتون نشون میده؟:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزان می خوام بدونم برای جلوگیری از حذف پستهایی که ما از توی یوتیوپ در اینستاگرام می زارم توسط اینستا به عنوان حق کپی ایا راهی چاره ای میدونین
سلام من یک کلیپ تقریبا پنج دقیقه ای گذاشتم مشکلی نداشت انجام شد.هیدن هم نشد مرسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان این کلیپ رو میتونم ببینم ولی کلیپ هایی رو که خودم آپ کردم با یه یوزر دیگه یا از گوشی دوستام میام چیزی نمایش نمیده.نقل قول:
احتمال داره بخاطر حجم یا فرمت کلیپ باشه ؟!
الان دو روزی میشه دیگه نمی تونم ویدیو بالای دو دقیقه بذارم
شما هم مشکل منو دارید یا فقط این مشکل منه ؟