چکار داری ؟(sm173)
نمایش نسخه قابل چاپ
چکار داری ؟(sm173)
haaaaaaaaaaa begooo
(sm51)
حالا همه برا ما کرمونی شدن (sm120)
راستش دارم آخر هفته میرم کرمان، علی الحساب برای شروع دو تا سوال:
1- فاصله ترمینال تا دانشگاه پیام نور حدودا چقدره؟ از چه مسیری برم بهتره؟ (sm120)
2- میدان شهدا از بلوار جمهوری چقدر فاصله داره حدودا؟ (sm120)
3- مشهورترین و بزرگترین مراکز فروش آلبوم موسیقی توی کرمان؟ (sm120)
پ.ن: دانشگاه پیام نور قبول نشدما (sm120) یه بار پیام نور رفتم برا هفت پشتم بس بود (sm120)
پ.ن2: جان عزیزتون اگه نمیدونید الکی جواب ندید... مسئولیت هر گونه فحشی که بعدا حواله تون بشه با خودتونه (sm120)
پ.ن3: بازم به تاپیک سر بزنید، تا قبل از حرکت ممکنه، بازم سوال برام پیش بیاد (sm120)
می خوای بری همایش؟ مقاله؟
میگن خیلی گرمه (sm2)
1.کدوم شعبه
2. سرراسته دربست 5 تومن نمیشه .البته اگه اطلاعات من قدیمی نباشه
3. هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا مجاز یا غیر .................
بنال
نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1- دانشگاه پیام نور - انتهای بلوار جهاد - جنب شهرک افضلی پورنقل قول:
نوشته اصلی توسط eessii [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2- از نظر زمانی منظورم بود (sm70)
3- آلبوم اوریجینال میخوام... مجاز باید باشه قاعدتا (sm70)... اگه غیرمجاز اوریجینال گیرمیاد بوگو برم ببینم (sm70)
من بخوام مشهدم بیام، از تو یکی آدرس نمیگیرم (sm70) آدرس گرفتن از موری صد شرف داره به تو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]