دم شما گرم کنسرت روزبه بمانی پلیز (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دم شما گرم کنسرت روزبه بمانی پلیز (sm120)
امید حاجیلی هم بذار با بمانی دمت گرممممممممم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه شب اول ضبط نکردم دیر فهمیده بودم . کنسرت روزبه بمانی ضبط کرده بودم خیلی زیاد قطعی داشت اونم نشد اگر جایی پیدا کردم میزارم ولی این دو تا کنسرت ضبط شده نیستن شرمنده (sm25)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 963 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت آنلاین گروه ژوانا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک دانلود کار نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی لطف کردی دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت آنلاین امید حاجیلی
توجه : این کنسرت توسط من ضبط نشده از جایی گرفتم اگر کسی کیفیت ضبط شده داره بزاره
کنسرت آنلاین روزبه بمانی
توجه : این کنسرت توسط من ضبط نشده از جایی گرفتم اگر کسی کیفیت ضبط شده داره بزاره
up