(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم عزیزم...
من کلی حال کردم...
عالی بود...
با قدرت به کارت ادامه بده...
مطمئنم بچه ها هم لذت بردن اما حال کامنت گذاشتن ندارن...!!!
(sm93)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرسیم به گروه آلمانی Cascada و دو آهنگ از آلبوم های Everytime We Touch و Perfect Day که هر دو در سبک Euro house هستند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار بعدی را در سبک Psychedelic trance میزارم از Yahel که مربوط به آلبوم Super Set 2-2007 هستش
از اون آهنگ های به شدت پر انرژی و معرکست که حتما توصیه میکنم دانلودش کنید
خیلی ممنون لطف داری دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط mrrko [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی از دلگرمی و انرژی مثبتی که دادی (sm174)
میریم سراغ سبک ترنس و یکی از تک آهنگهای دی جی انگلیسی Solarstone با نام Falcons
آهنگ زیبا و دلنشینیه
یه کار هم از Adrian Sina خواننده و عضو بند رومانیایی akcent براتون میزارم
در سبک House اجرا شده و فضاسازی و تنظیم فوق العاده یی داره
و همین طور آهنگی از دی جی نام آشنای جهان یعنی Tiesto به نام Young Lions
این کار هم در استایل Trance اجرا شده و اکیدا و شدیدا توصیه میکنم از دستش ندید که نصف عمرتون برفناست :دی
واقعا کم نظیره ..(sm88)
حال کنید تا شبی دیگر (sm40)
بدرود
از یکی از موفق ترین هنرمندان عرصه موسیقی الکترونیک Schiller اثر زیبا و تاثیرگذاری را انتخاب کردم
از آلبوم Leben 2003 و در سبک Downtempo هستش
کاری را از گروه Scooter میزارم با عنوان Roll baby Roll که مثل بیشتر کارهای Scooter در سبک تکنو ساخته شده
از آلبوم The Stadium Techno Experience 2003
تنظیم جالب و شادی داره
و همین طور یک آهنگ هم از دی جی هلندی Dash berlin میزارم که امیدوارم از شنیدنش لذت ببرید
در سبک Progressive Trance اجرا شده و در غالب تک آهنگ در سال 2009 منتشر شده است
داداش دمت گرم خیلی حال دادی ، ممنون از وقتی که گذاشتی
سپاس... (sm10)
قربان شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Mosi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم قابلی نداشت دوست خوب من (sm93)
پست امشب را با آهنگ بسیار زیبایی شروع میکنم که در سبک Psychedelic trance ساخته شده است
از Astrix و از آلبوم One Step Ahead 2008
با روح آدم بازی میکنه انصافا
میرسیم به یه کار از گروه رومانیایی Radio Killer با عنوان Calling You
سبک اون Euro house هه و صدای زیبای ووکالیست اون زیبایی کار را دوچندان کرده است
و آهنگ آخر امشب هم کاریه به اسم Thing Called Love از گروه Above & Beyond که با صدای ووکالیست خوش صدا Richard Bedford اجرا شده
سبک اون Progressive Trance هست و به همراه آلبوم Group Therapy در سال 2011 منتشر شده است
حرف نداره ..
(sm93)
از گروه سوئدی Swedish House Mafia کار موفق و زیبایی را میزارم به اسم Don't You Worry Child
سبک آهنگ Progressive House هستش و به صورت تک آهنگ در سال 2012 ریلیز شده است (sm118)
آهنگ بعدی که براتون خواهم گذاشت I Believe نام داره که از خواننده باسابقه و محبوب DJ BOBO هستش
کار در سبک Euro House ساخته شده و به همراه آلبوم Visions در سال 2003 میلادی به بازار عرضه شده است
و در نهایت میرم به سراغ گروه افسانه ای Modern Talking و آهنگی از آلبوم Alone 1999 به نام "Don't Let Me Go"
آهنگی فوق العاده شنیدنی و خاطره انگیز که احتمالا خیلی ها باهاش آشنایی دارند (sm127)
این کار هم در سبک Euro House اجرا شده است
شاد باشید (sm27)
(sm172)