کنسرتو ول کن عزیزم شعر صاحاب داره!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کنسرتو ول کن عزیزم شعر صاحاب داره!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از جنگل شعله ها ميگذشتمنقل قول:
حريق خزان بود و تاراج باد
روزها فکر من این است و همه شب سخنم
که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود؟
به کجا میروم آخر ننمایی وطنم...
نترس از این سیاهی تو شب تابی مگه نه
عيب نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی... ب بسم الله ریدیم تو تاپیک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه دنیا نمیدیدن منو... من کنار تو تماشایی شدمنقل قول:
من همون جزیره بودمنقل قول:
خاکی و صمیمی و گرم
واسه عشق بازی موجها
قامتم یه بستر نرم
ای باباو... صفحه رو لود کن قربونت (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدانمو همین درد مرا سخت میازاردنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که چرا انسان این دانا در تکاپوهایش
ره نبرده است به اعجاز محبت