ما اعتراض داریم به هاست نیاز داریم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ما اعتراض داریم به هاست نیاز داریم(sm120)
یادمه مرتضی یه سایت دانلود موزیک جدید راه انداخته بود سانگ باران بود ...اسمش رو یادم رفه باید تو فیس بوک ازش بپرسم
سعید حیـــــــــوون بیا ببین وضع سایت چیه (sm102)
(sm25) فقط 5 دقیقه منتظر میمونم تا ادیتور لود شه! (sm25)
تو چرا نمیفهمی خب؟بابا جیگر کلاه قرمزی فهمید...بفهم...یکی به این بگه بفهمه....کن اسپیک انگلیش؟(sm102)
(sm169) اي آقا
جانم؟ بفرمایید من مدیر جدیدم(sm132)
کی مدیر شده اینجا؟(sm70)
رفتین لاشیا؟(sm70)
ببند کیونو (sm70)
حالا خود داني . اينقدرم بچه ها رو نگير به ...
همه اش خوب بود با این یه تیکه حال نکردم . گفتنش هم درست نیست. این یارو مگه کی هست که بخواد کاربرا رو به ... بگیره؟
هر غلطی میخواد بکنه مدیر از این گاگول تر ندیده بودم. اصلا کاربرا باید اینو به ... بگیرن.
و من الله توفیق
خب ادرس فیسبوکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اصلا چرا سایتو فروخت به همچین ادمی؟
فکر کنم بعد از اون ماجرای دستگیری گرخیده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط caspian333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید ..درود به شرفت
فعلا ف ی ل ت ر شکن من کار نمیکنه میبینم آدرسشو بهت میدم ..یادت میاد سایت فیلم واسه دانلود میذاشت و vip میفروخت؟ بعدش اگه یادت باشه سایت یک ماه یا دوماه دقیقا زمانش رو نمیدونم ، از دسترس خارج شده بود و فعالیتی نداشت حتی صفحه فیس بوکش هک شده بود ، کلا یه چند باری همین طوری شد یعنی همش هک شد و سایتهای موزیک باران قلابی شروع به فعالیت کردن .. کلا همه چی شیرتوشیر شده بود حالا نمیدونم چرا سایت یه چند ماه تعطیل شد و دقیقا با همون قالب و همون اسم دوباره برگشت (من فکر میکردم این تعطیلی واسه اینه که سایت رو ارتقا بدن) یا مسئله امنیتی بود یا چیزه دیگه باید از مدیرا بپرسیم .. داشت محبوبیتش رو از دست میداد که امثال امیر و کاربرای دیگه نذاشتن این اتفاق بیفته و موزیک باران برگشت به دوران اوج سالهای قبلش و حتی سایتهای بزرگی مثل رادیوجوان آلبومهای جدید داخلی رو از موزیک باران برمیداشت ( چون اولین سایتیه که آلبومای جدید رو میزاره) و فکر کنم با موزیک باران دشمنی هم داشته باشه ... ما واسه همینم از دست مدیر ناراحتیم چون سایت بدون مرتضی با کاربراش به دوران اوج گذشته برگشت و نه تنها این اصلا واسش مهم نیست بلکه حتی به ظاهر و کیفیت سایت هم اهمیت نمیده و حتی سایت رو آپدیت نمیکنه و بقیه بچه ها این کارو میکنن و ... ما هم به خاطر علاقمون به سایت ناراحتیم و اینو باید مدیرجان درک کنه وگرنه چیزی که زیاده سایتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط caspian333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1- سعید از اول مدیر بود(sm70)
2-کلا همه دروغ میگن غیر از سعید ... شباهتش هم به احمدی نژاد زیاده (sm70)(جریان قیمت گوجه)
خوو عزیز من ملت مرض ندارن این همه اعتراض کنن که ... خوو هاست مشکل داره که همه شاکین دیگه ...
یه خورده هم به سایت و تالار برسی چیزی ازت کم نمیشه که زیاد هم میشه نمیشه(sm59)
(sm120)
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (8 کاربران و 9 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
يه چيزي بگو بااااااوووو (sm89)
(sm120)
ولش کن بابا !نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا چرا میاد انجمن!
وقتی کاری براش نمیکنه لازم نیستش بیاد
(sm2)
(sm120)مدیر با زین چرا نمیفهمی
(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)موزیک باران قدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اون عکسی که من توی پروفش دیدم خودش باشه از هاست خبری نیست (sm98)
برم هکرمو صدا کنم بیاد کلا بارانو بترکونه(sm173)
مدیر خر است تمام(sm3)
چه مهمان دلسوزی... (sm138)
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 1 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل است بس که آمار آمد و شد مدیر خشتک دریده رو ثبت کردیم بصورت ناشناس به تاپیک سر میزنه ببینه فوش جدید چه خبر!!!
کاری به زننده موضوع ندارم اما حرفاشون تایید.سرعت خوب نیست