نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با عرض پوزش شدیم 9 نفر فقط یک نفر دیگه مونده (sm93)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با عرض پوزش شدیم 9 نفر فقط یک نفر دیگه مونده (sm93)
یک نفر دیگه نبود ما تکمیل شیم آثار این هنرمند رو بخریم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سهم خودمو خریدم، شماره 19 و 20
دوستان لطفا آلبوم ها رو نخرید بزارید یه اکانت مشترک تو سایت بیپ تونز داشته باشیم همش رو تو همون اکانت خریده بعد دانلود می کنیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دوست گرامی از اینکه شما سهم خودتون رو خریدین سپاسگزارم ولی کاشکی اول خبر می دادین که می خواین همچین کاری بکنین
بقیه دوستان که مشارکت می کنند لطفا بیاین تا به کمک هم تصمیم نهایی رو در مورد خرید آلبوم ها بگیریم .
با ساخت یه اکانت مشترک نظرتون چیه ؟
امیر جان کجایی !!!!
وحید کجایی؟؟؟
قابل توجه کسانی که دوست دارند مشارکت کنند فقط فرصت برای 1 نفر باقی مانده .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقی نداره... میشه هر کس جداگانه بخره، بعد لینک بده، یه نفر همه رو یه جا آپلود کنه... میشه هم هر کس جداگانه بخره به صورت هدیه بفرسته برای یک نفر، اون نفر برای بقیه آپلود کنه... میشه هم یه اکانت مشترک بسازیم، یوزر و پسشو بدیم به همه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک سنگین کنید، هر راهی شد، به من هم خبر بدید
وحید آلبوم های شماره 1 و 2
محمد آلبوم های شماره3 و 4
امیر آلبوم های شماره 5 و 6
محمدرضا آلبوم های شماره 7 و 8
mirlord آلبوم های شماره 9 و 10
mansourfriends آلبوم های شماره 11 و 12
hojjatmc آلبوم های شماره 13 و 14
resul آلبوم های شماره 15 و 16
devil1976 آلبوم های شماره 19 و 20
آلبوم های شماره 17 و 18 را هم برای نفر آخری که مشارکت کنه مونده.
یوزر و پسورد سایت بیپ تونز رو هم که خودم برای همین امر ساختم با پیام شخصی در خدمتتون قرار می دم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان ممنون فقط یه چیز تا دوستان لینک آلبوم های خودشون رو نفرستادین براشون لینک دانلود آلبوم ها رو نفرست.
دوستان هر کس لینک آلبوم های خودش رو بعد از خرید کردن به امیر بفرسته تا امیر کل آلبوم ها برای باقی اعضاء تو آپلود باز آپلود کنه
بالاخره چی شد؟ با اکانت خودمون بخریم؟
نقل قول:
وحید جان با اکانت خودت بخر امیر میگه اینجوری بهتره
انجام شد(sm169)
دوستان لطفا با استفاده از لیست زیر آلبوم های خودتون رو بخرید . با تشکر
وحید آلبوم های شماره 1 و 2
محمد آلبوم های شماره3 و 4
امیر آلبوم های شماره 5 و 6
mirlord آلبوم های شماره 9 و 10
hojjatmc آلبوم های شماره 13 و 14
resul آلبوم های شماره 15 و 16
آلبوم های 17 و 18 هم برای آخرین نفری که مشارکت داشت مونده.
مال منم انجام شد امیر از همین جا به صورت پیام شخصی لینک ها رو بفرستم
مال منو که خودت می دونی مستقیم دانلود کن
لینک برای امیر ارسال شد
انجام شد لینک ها هم برا امیر جان فرستادم(sm10)
لینکها برای امیر عزیز ارسال شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر من مال خودمو گرفتم تو اکانت خودمه از همونجا بگیر
امیر سلام
لیست اونایی که مونده بفرستن :
------------------------------------------------------------------------
منم لینکا رو ارسال کردم.
Manam ok kardam ,ferestadam baraye amir(sm155)
هنوز فرصت برای یک نفر دیگر در مشارکت در خرید آلبوم ها مونده اگه کسی مایل بود در خدمتش هستیم .
وحید جان لطف کن به محمد رضا بگو آلبوم هاش رو بفرسته دیگه ...
صبر کنید تازه رسیدم الان می فرستم
کجایی ممد رضا ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MoRe [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش شرمنده گرفتار بودم نتونستم بیامنقل قول:
مهم نیست داداش لطف کن آلبوم های خودتو خریدی لینک هاش رو بفرست برای امیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MoRe [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.خ شد واسه امیر
هنوز فرصت برای یه نفر مونده[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
18 سی دی از مجموعه 20 سی دی آماده شده و فقط آلبوم های 17 و 18 مونده
با 6 هزار تومان 20 تا سی دی با کیفیت ارجینال لینک مستقیم هر کی می خواد پست بده لطفا در ضمن آلبوم ها فقط بین اعضایی که همکاری کردن شیر میشه
لینک صحفه خرید مجموعه آثار 20 سی دی لوریس چکناوریان:
منم هستم رییس جان....
چیکار باید بکنم؟؟؟
سلام دوستان. منم هستم
محموعه 17 و 18 خریداری و به امیر تحویل داده شد.
دوست گرامی با عرض پوزش ظرفیت تکمیل شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hassan180 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما من یه پیشنهاد دارم اگه امیر و دوستان موافقت کنن شما می تونید 2 تا آلبوم دیگه به انتخاب دوستان از سایت بیپ تونز خریداری کرده و با ما در اشتراک بزارید با این شرط اگه دوستان اجازه بدن آلبو ها رو هم می تونیم با شما در اشتراک بزاریم.
اگه مایل بودین این موضوع رو با امیر در میان بزارید.
دوستان مجموعه کامل شد منتظر امیر جان باشین تا لینک آلبو ها رو براتون بفرسته
امین هم نفر آخر (sm118)
(sm59)نقل قول:
(sm2)نقل قول: