مگه هنوز داری گوش میکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه هنوز داری گوش میکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 دل بودم بگم یا نه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا این صدای تخمیش رفته تو مغزم درم نمیاد لامصب(sm2)
البومشو که فقط دیروز گوش دادم و وسلام!
تا حالا حتما تجربه داشتی ادم از یه موزیکی خوشش میاد،موزیک و وکال میره تو مغزه ادم،من نمیدونم این تخمی چرا رفته تو مغزم.مخصوصا انگلیسی خوندن این اوبی توی بارانا(sm2)(sm2)
تو خوابم ولم نمیکنه قرمساق(sm2)(sm2)
خدایا کمک(sm81)
اصلا نابودم کردی با این حرفات من دیگه هیچ صحبتی در این مورد ندارمنقل قول:
امیدوارم نجات پیدا کنی
ای خدا خیرت نده مرتیکه استیوه کله *یری(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همش تو گوشمه با اون لهجه تخمیش
You wanna stay with baranabarana is your lifesYou wanna stay with baranabarana is your lifes
(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی 100 ساله سیاه معرفیش نمیکردی.با اون قیافه تخمیش(sm2)
این بنیامین تخمی هم واس ما تیریپ اکس فکتور برداشته میخواد خواننده معرفی کنه.
دره پیت تو برو خودتو درست کن.به قوله معروف تو اگه بیل زنی اول یکی دره خودت بزن(sm2)
فکر کرده با انگلیسی بلغور کردن بین المللی میشه
نقل قول:
(sm2)
نخند دارم عذاب میکشم(sm81)نقل قول:
سه تا نابغه نشستن جنس خوب زدن اینارو ساختننقل قول:
یه مشت معلول ذهنی هم نشستن دور هم بهش مجوز دادن
البته اینجاشو اصلاح میکنم،این یه مشت معلول ذهنی،با اون معلولیتشون فهمیدن عجب کس شعریه این البوم و بهش مجوز ندادن.ولی یک عدد اورانگوتانه گینه بیسائوئی،برداشت دقیقه نود قبل از اینکه بزنن تو کونش پرتش کنن بیرون،بهش مجوز داد.نقل قول:
فکر کنم بنیامین خوب براش مالیده بود(sm2)
هر دم از این باغ بری میرسدنقل قول: