با تچکر خودم رفتم سر زدم متوجه شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با تچکر خودم رفتم سر زدم متوجه شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 روز دیگر ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس تو میگی رزرو کنم؟
من که همیشه ویندوزم رو آپدیت نگه میدارم حدود 2-3 ماه پیش پیغام رزرو اومد برام و منم رزرو کردم فردا شب هم آپگرید میکنم (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگه ویندوزت ورژن Enterprise یا 8.1 معمولی باشه پیغام رزرو برات نمیاد باید ورژن های Pro, Home یا اگه 7 هستی Ultimate باشه!
اگه سرعت دانلودت خوبه و اذیت نمیشی موقع آپگرید رزرو کن اگه نه که iso دانلود کن
7 ultimate هستم یک genuine (sm120)نقل قول:
به منم 2 3ماهی هست پیغام داده ولی ایکن نیومده روی تسکبار... از توی سایتم که نمیشه رزرو کرد میشه؟!
نمیدونم برا من رو تسکبار اومد، ویندوزت رو آپدیت کن باید خودش بیاد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm1)
کاملا اپدیتِنقل قول:
مهم نیست فردا دانلود میکنم (sm120)