(sm50)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم چیپ خورد هم لایی رئیس رئیسم میکرد (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوت پشت 18 هم خورد (sm2)
درسته انریکه عالی کار کرده ولی
بیشتر نتیجه هایی که تیم داره میگیره از روی خلاقیت های فردی بوده تا برنامه انریکو(sm25)
(sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی حرفه قبلش بیادی قد قد کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد 3 تا گل بخوری اونم لایی و چیپ و پشت هیجده (sm2)
دنی عالی بود (sm59)اونقد خوب بود یه لحظه حس کردم میاد این تاپیک نظرات احسان رو میخونه و بهش بر خورده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال بواتنگ رو کی تو اون صحنه با تیر زد که افتاد ؟
(sm59)
جرارد پیکه:
فکر میکنم بازی فوق العاده ای انجام دادیم. بایرن شوتی در چهار چوب نداشت. تنها چیز بد این است که ما در نیمه اول گلزنی نکردیم
برای برد به مونیخ میرویم. اگر آنجا یک گل بزنیم، آنها به پنج گل نیاز خواهند داشت. برای برد میرویم
موافقم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم راستش قبولش نداشتم ولی الان اعتقاد پیدا کردم چون به بارسا اضافه کرده واقعا
همین که ایده داره من خوشم میاد...