کجا بذارم؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کجا بذارم؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسئله ام از اونی که 2-3 ماه پیش بهت گفتم خیلی تغییر کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی دلتو خوش نکن (sm2) اگه به این نامرد باشه میاد تو همون کافه، تو رو میبینه، یه قهوه هم میخوره، بعد بدون اینکه تو ببینیش میره (sm2)
واسه همین ناراحت بودی گُلم؟! (sm134) اکشال نداره، خودشو ناراحت نکن! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در هر صورت احتیاط شرط عقلِ (sm2)
نوید خیلی فکرت خرابه رفیق (sm50)
هزار غم به دل اندوخته دارم
به سینه آتشی افروخه دارم (sm181)
خنده ی گرگ های در خانه
اشک تمساح های در بیرون (sm50)
خب اپدیت جدیدتُ بهم بگو ببینم چت شده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعیذم نیست (sm70)
از چی ناراحت بودم؟
ای عاقل اندر سفیه (sm70)
خیلی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونه ای از مقلدان سیاوش قمیشی (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واای (sm50)نقل قول:
وای وای وای مسلمون نیستی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]