شاعر ،
تورا زین خیل بی دردان ،
کسی نشناخت ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
شاعر ،
تورا زین خیل بی دردان ،
کسی نشناخت ... (sm50)
برو سایت اپلودبوی رایگان ثبت نام کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت بعدش که وارد اکانتت شدی . UPLOAD FILE که زده وسط
اونو بزنی این پنجره باز میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته : فیلترشکنت باید حتما خاموش باشه .
و روی یکی از سرورا ترجیحا IR
روی UK هم میتانی
دیگه بستگی به نت خودت داره که تو کدوم سرور بهتر ج بده
بعدشم که دکمه نارنجی رنگه رو میزنی و مسیر فایل و شروع (sm120)
صابر . (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم خطوط دورنگار
بی رنگ می شود
ازنامه های عاشقانه در آینده
یک دسته کاغذ سفید به جا می ماند
در پاکتی که نام تو بر پشت آن
آواز ناشناسی می خواند
در قصه ای علیه فراموشی ...
من دم دمای صبح بیشتر هستم(sm51)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خروسم خودتونین جغدای شب بیدار(sm30)
آپلودش کردم ولی من اینو بلد بودم من جای میخوام لینک فایل آپلود ماندگار دائمی باشه چیکار باید کرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی گذاشتمش تو تلگرام برو دانلودش کن[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همین سوال رو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم باید اشتراک اپلود خرید از این سایتا
دوستانی ک میتونن کمک کنن لطفا(sm74)
ماندگار باشه دیگه . برین اینجانقل قول:
مدیا فایرم هست ولی اون سرعت آپش خیلی ضعیفه
mediafıre
اوکی دستت درد نکنهنقل قول:
ولی برو بده امیر . شاید خواست . یا میخوای من بهش بدم بعدا