نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر ! (sm9)
کِی پخش شده حمید !؟ (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر ! (sm9)
کِی پخش شده حمید !؟ (sm54)
احتمالا تو تنهایی بوده حال نداده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایام عید پخش شد من خودم نتونستم کامل بگیرم و بعد از کانال sd گرفتمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان وسط کنسرت ابی باشی و داد بزنه ووووووووووووووقتی دلگیری و تنهاااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا(sm50)
الان وسط کنسرت ابی باشی و همونجا بمیری ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دو بارش آره .
ولی بقیه اش با یه سری دیوث بودم که حالمو بد می کردن .
نقل قول:
خوبه .
توی عید خیلی برنامه ی خوب و با کیفیت پخش شد . ولی با این که توی خونه بودم بیش تر شون از دستم در رفتن .
اینو خوب امدی . (sm50)نقل قول:
در ضمن داره تایپ تم خوب میشه . (sm2)
وسط کنسرت شجریان پدر باشی ، بعد از یه مقدمه ی استثنایی استاد شروع کنه به خوندنِ "بی همه گان به سر شود ، بی تو به سر نمی شود ..."
(sm172)
بعد بری کنسرت داریوش و واست بخونه اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد ..تا قیامت دل من گریه می خواد(sm81)