من باسن یه غریبه رو پاک نمیکنم
من حتی باسن دوستم رو هم پاک نمیکنم
من معمولا باسن پاک نمیکنم؛
مهم اصولیه که بهشون پایبندم..!!
The Intouchable 2011
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من باسن یه غریبه رو پاک نمیکنم
من حتی باسن دوستم رو هم پاک نمیکنم
من معمولا باسن پاک نمیکنم؛
مهم اصولیه که بهشون پایبندم..!!
The Intouchable 2011
(sm2)
خوبه بستگي به گيرندگي منطقتون داره البتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاجی تو که اول نمیشی بیاو روح پاک آریایی رو به معرض نمایش و این حرفا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیرندگی(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اينو بيخيال مسي بهترهريا رونالدو؟؟؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
(sm2)خفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا کجا میده نیس ؟(sm41)
احمد شماره سینا رو میخوای ؟ (sm2)
ها! اگر اين دستگاه ديجيتالازخوب بكيره اونا هم خوب جواب ميده اگر ضعيف باشه امواج تو اون منطقه يكمي مشكل پيدا ميكنه چون انتنش خيلي قوي نيستنقل قول: