وخی باو تو هم با این شل کن سفت کن کردند ، یه سایت را گذاشتی سر کار(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
وخی باو تو هم با این شل کن سفت کن کردند ، یه سایت را گذاشتی سر کار(sm70)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ᗩᗷᗷᗩᔕ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm139)(sm120)
حیف که به قول دوستمون جنبه بالاس وگرنه جوری میزدم که بصل النخاعت از چهار طرف به دو قسمت مساوی تقسیم بشه
(sm120)
عباس پاشایی (sm127)
تو چرا نمیمیری (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول در زندگی اصلاً مهم نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینجام تا پته را رو کنم (sm118).... تا تو را کفن نکنم نمی میریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم در حسرت مدیریت میسوزی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبودی، یه دعوا دیگه داشتم کلی بن بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه با مدیر یک سایت های برگی هستم که کفت می بره- اینجا در جلوی اونجا هیچه (sm118)
بابا مدیر (sm70)نقل قول:
اما هنوزم چشت به دنبال مدیریت اینجاس (sm70)(sm120)
نه دیگه ! میلی ندارم(sm155)نقل قول:
بیشتر دوستاتن قدمی را می خواستم دور هم باشیم که اون ها هم دیگه بعد از منفجر شدن باران دیگه این طرفا نیومدمن !
باس رفت ، می فهمی رفت....(sm50)
برو دیگه برو (sm178)نقل قول:
همه از دستت خلاص میشن (sm120)
شوخی بود (sm10)(sm120)