(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حکایت ِ پنجشنبه شب ِ ملت ِ حمیشه در سهنه (sm120)
(sm200)(sm185)(sm194)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) بزن و برقص راه بندازیم ؟ ای افراد نابخرد
(sm120) توافق شد رف (sm120)
شما و مورد منکراتی ؟!! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید به راه راست هدایت بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما به راه راست هدایت می کنم ، شما بیشتر نیاز بههدایت داری ، بیام برای هدایتت؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شما یک دوره فشرده دوم تا پنجم ابتدایی رو پیشنهاد میکنم خواستی خودمم کمکت میکنم هم درست بنویسی کلمات رو هم درست فعل ها رو به کار ببرینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه بیا (sm70)/ من سیکل هم هنوز نگرفتم .. کمکم کن(sm51)نقل قول: