علی عبدالمالکی - خدا بزرگه >> به زودی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
علی عبدالمالکی - خدا بزرگه >> به زودی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه شنبه 24 آذر
آلبوم جدید هنگامه به نام " سلام " >> بزودی ...
ملودی و تنظیم : رامین زمانی ، خشایار kc bondar ، روما کانیان و ...
آرمین 2AFM - برج میلاد >> به زودی
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohamad star [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خبرو دور روز پیش واسم فرستاده بودن ، نبودم و امروز زدم . بله کاملا ً موثقه و آلبوم آماده پخشه !! الان نگاه کردم رو کاور آهنگ جدید هم زده ! زمان انتشارش معلوم نیست . البته من یادم میاد پارسال این خبرو اولین بار خودم زدم که داره رو آلبوم جدیدش کار میکنه !! فقط تنظیم کننده ها عوض شدن . خبر موثق دارم آهنگ وقتی اومدی تو قلبم در آلبوم جدید بوده و بی اجازه پخش شده
و در پایان : من جزء کارکنان اینجا نیستم
توی صفحات قبل زده بودین آهنگ جدید سیاوش قمیشی و داریوش بزودی
تکلیف سیاوش که معلوم شد 26 آذر آهنگ مسیر پخش میشه اما از داریوش هنوزم خبری نیست؟؟
دوستان اطلاعی در این مورد ندارن؟؟؟
(sm81)(sm178)پس این بزودی کی خواهد بود؟؟؟
سلام
آرمین 2fm قراره آلبوم بده یا تک آهنگ ؟(sm98)
اقا این اهنگ کی میاد و اینکه منبعش؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندی سه ماه پیش گفته بود بزودی ولی هنوز خبری نیست
گفته بودن که واسه کریسمس ویدئو داره ! البته برای ابی هم گفته بودن و دیدین چی شد !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط baradar-jan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ آماده پخشه . موزیک ویدئو داره ادیت میشه . اندکی صبر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع موثقه