هیچکی حال نمیکنه ولی آینده زن و بچش رو در نظر میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچکی حال نمیکنه ولی آینده زن و بچش رو در نظر میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا تو کارمندی ها تو اولویت کار بانکنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر سختی اولوش تحمل کنی خیلی خوب میشه بعدش (sm111)
کی میخواد شرط ببنده؟من هستم(sm120)
نقل قول:
مهم صحبت كردنه ديگه چه فرقي ميكنه راجع به چي باشه ( البته غير از موارد كاملا تخصصي مثل فوتبال من خودم فوتبال تماشا ميكنم ولي نه از ديد شما ) حالا ما قول ميديم خيلي تخصصيش نكنيم كه براي شما هم جذابيت داشته باشه خوبه؟(sm120)
حسین کابوس داره کم کم به حقیقت نزدیک میشه ها(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر چی؟ منم هستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوضش به جاي يه منشي زپرتي با يه جماعت زپرتي طرفي (sm25)
شما دکتر صدری هستی واسه خودت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکنم راه های خیلی بهتری واسه گذروندن وقت هست تا نشستن پای صحبت خانما (sm120)
اینو راست میگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه دیگهنقل قول:
متاسفانه ما ایرانی ها همه چیز رو مسخره میکنیم
یکی میاد یه چیزی میگه ، سریع طرف رو مسخره میکنیم