نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم باهاش هماهنگ میکنم
به احلام هم میگم که با آرمین صحبت کنه واسه پخش آهنگات
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم باهاش هماهنگ میکنم
به احلام هم میگم که با آرمین صحبت کنه واسه پخش آهنگات
ملودی وصیعت سلطان رو کاور کن روش بخوننقل قول:
نه دیگه پخش سپرده شد به احسان و کمپانی بزرگ آونگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان کاری از دستش برنمیاد من به دوست دختر آرمین هاشمی سفارشت رو میکن همه چی ردیف میشهنقل قول:
داداش کاور چیه ؟ میگم با هنرمندان آمریکایی دارم کار می کنم ! این ملودی ها 10 سال ساختنشون طول کشید (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول حالا شد یه چیزی (sm2)نقل قول:
ریدی(sm2)نقل قول:
کس نگو بیا تاپیک چاوشی ترلان هم هست یکم بخندیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) خو واسه سیمکارتت یدونه از این بسته های اینترنت رو بخر و فعال کن با موبایل بیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدم همون دکتره بررسی کنه، به تو اعتمادی نیست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا زیاد قرص نمیخورم سعی میکنم طبیعی پیش برم (sm120)
یخورده تنوع خوبه (sm120)
(sm74)
یه آگهی جدید بود رفتم دیدم ماشینشُ هستی هنوز؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]