ملالی نیس چز دوری شما (sm74) عشـــــــــــــــــــــق (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ملالی نیس چز دوری شما (sm74) عشـــــــــــــــــــــق (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
وقـتی رفتی دیــگه باورم شـد بــودنِ تـو یــِ خیالــِ .. فکــرِ بــوسیدنِ دسـتات یـِ سـرانجـامِ مـحالــِ .. ! (sm50)
حس میکنم که این روزا عادی شدم دیگه برات (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان جون ميده يه آهنگ عشقولانه برات بخونم آرمين(sm30)
جهتم سمت تو ِ بي جهتم سمت توِ
جهتش سمت تو ِ بي جهتش سمت تو ِ(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)خب يعني چي اين آهنگ؟(sm30)(sm30)(sm30)
این الان عاشقونه بود (sm172)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
عشق من ناز نکن عمر ما پایون می گیره (sm74)(sm2)(sm2)
میگفت بمیره نمیگه میره تا اینو گفت ... (sm50)
نه ولی خیلیا میان (sm132)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
الان یه ساندویچ سوسیس بندری خوردم نمیدونم چرا حالم داره بهم میخوره، فک کنم از گوشت سگ هار درست شده بود (sm2)
برم یه چای بخورم شاید بهتر شدم (sm155)
"It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not." –Andre Gide
شبا اصلا نمیخوابم
تمام روز بیدارم
از این احساس دور از تو
به حد مرگ بیزارم (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واااااااااي انقدر از ته دل با اين آهنگ خنديدم سرم درد گرفت يهو (sm74)
ترانه سراش رسما ر....(sm30)(sm30)(sm2)(sm2)(sm2)
ممنون از معرفي اين آهنگ پر محتوا واقعا روحم تازه شد خيلي وقت بود اينجوري از اعماق تهم نخنديده بودم (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)