صدا افکتیه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
صدا افکتیه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دیگه چرا این حرفو میزنی بچه که نیستی الان کل خواننده ها صداش دستکاری شده است - اگه صدای افکتی اینجوریه من تا آخر عمرم میخوام افکت گوش کنم - هر چند هیشکی یزدانی نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا دیوث هرچی بیشتر اینجور میکنی اینا حریص تر میشن بیشتر میگن خوبه ..
دیگه تو آهنگ بگوره هم هرچی بگی میگن خوبه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با توجه به ادامه بحث من دیگه حرفی ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش اسکولی شما یا خودتو به اسکولی میزنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه بحثی بین من و خودش شما دخالت نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Godfather2016 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عزیزم حقیقت تلخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Godfather2016 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی از درآمدی که از انجمن داری و باهاش میری تور دور دنیا 10 درصد بده به خیریه (sm120)
یعنی جا کوشان میداد پازل میزد چی میشد(sm120)
به شما ربطی نداره . وقتی از خواننده محبوب من صحبت میکنه و حرف مفت میزنه من خودم میدونم چی بگمنقل قول: