اغا من شرمنده ببخشین دست خودم نبود من که به مادرش فحش ندادم بازم شرمنده بخدا حلال کنید(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
اغا من شرمنده ببخشین دست خودم نبود من که به مادرش فحش ندادم بازم شرمنده بخدا حلال کنید(sm10)
خودتو ناراحت نکن تقصیر من بود جاکشم منم - از من نقل گرفت من نباید جواب میدادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو سمت همون معتمدینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزقوش جواب فحش رو دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم (sm81)
عکس معتمدی بزارم راضی میشید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی میبینی یارو به خانواده یکی دیگه فحش میده بیخود میکنی نقل میگیری(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترینه بهترینایی
خیلی خیلی دوستت داریم
برات آرزوی موفقیت میکنیم امیدواریم در آینده بهترینا رو بشنویم
مهم چیزیه که خودت حال میکنی.. کیون لق بقیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در باورم نیست (sm81)
عجب گیتار الکتریکی میزنه(sm88)