تیرماهیا احساسی / رمانتیک / زود رنج / حساس / وفادار / مهربون و خوش قلب ............
نمایش نسخه قابل چاپ
تیرماهیا احساسی / رمانتیک / زود رنج / حساس / وفادار / مهربون و خوش قلب ............
الله اکبر :|
اون ها که زور خربارها برف بدون آب و برق و تلفن و گاز بودن ... زندگی قطبی رو داشتن تجربه میکردن ... واسه چایی باید یخ حوض میشکستن و هیزم اتیش میزدن ...اونا رو اصلن نباید ازشون امتحان میگرفتن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترم 3 رفته بودی ارشد امتحان بدی ؟؟؟ بابا دمت گرم ... من که ترم آخرم امسال اومدن دنبالم و به زور بردن تا امتحان بدم ...
پاشم بریم ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین ولنتاین چه به سر بچه های مردم میاره ...
الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر
اینجایی که ما هستیم حتی یه نفر هم الله اکبر نمیگه. فقط از دور می بینم دارن آتیش بازی راه میندازن
یه ترقه هایی میزنن من فک کردم آمریکا حمله کرده
این ترقه هایی که الان دارن میزنن رو اگه 4شنبه سوری بزنیم جرمش حبس ابده
خوب شناختیا (sm120)نقل قول:
عووووووووووف اصن یه وضینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]