جوجههههه؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کاری میکنی برم از ته تاپیک شادی ها بچه خوشگلو بیارما(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
جوجههههه؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کاری میکنی برم از ته تاپیک شادی ها بچه خوشگلو بیارما(sm2)
دعوا نکنید به جاش عزیز دل منو نگاه کنید (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتي عزيزم اينجا تاپيكه راجع به يه موضوع كه صحبت ميشه باقي كه ميخونن هم راجع بهش نظر ميدن يكم دقت كن اگه مثلا صابر با تو حرف ميزنه و مجي از اونور تيكه ميندازه يا من مثلا به بحثتون ميخندم بايد اسمشو بذاريم دخالت ؟ انقدر سخت نگير خوشگلم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محكوم؟(sm74) آرمينم نظرشو گفت مثل تو كه نظرتو گفتي اين ديگه انقدر كش دادن نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر من با دوستام مشکلی ندارم(sm10)
حرفم اینه دو نفر با همدیگه حرف میزدن یه نفر دیگه میپره وسط توهینم میکنه این الان مشکلی نداره یعنی؟
خداییشو بگو
[QUOTE=tandis_m;454759]آتي عزيزم اينجا تاپيكه راجع به يه موضوع كه صحبت ميشه باقي كه ميخونن هم راجع بهش نظر ميدن يكم دقت كن اگه مثلا صابر با تو حرف ميزنه و مجي از اونور تيكه ميندازه يا من مثلا به بحثتون ميخندم بايد اسمشو بذاريم دخالت ؟ انقدر سخت نگير خوشگلم[/QUOTE]
بحث و خنده راجبِ یه موضوع با اهنتِ توش فرق داره. هیچم سخت نگرفتم شما طرفداری میکنی ربطی به موضوع نداره
نقل قول:
نظرِ من توهین به همون اقایی بود که اسمشو بردی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
wow بيار ببينم (sm59)
محمد ول کن دیگه مهم نیست ...
[QUOTE=Snow White;454766]صابر من با دوستام مشکلی ندارم(sm10)
حرفم اینه دو نفر با همدیگه حرف میزدن یه نفر دیگه میپره وسط توهینم میکنه این الان مشکلی نداره یعنی؟
خداییشو بگو
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
(sm25)
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]