نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد عزیز هنوز نه اما این آلبوم ها هم مد نظر داریم دوست گرامی
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد عزیز هنوز نه اما این آلبوم ها هم مد نظر داریم دوست گرامی
محمد جان منم هستم با تشکر دوست عزیز..(sm10)
همین هاست یا بازم اضافه می شه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hojjatmc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر حجت عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه آلبومی مد نظرتون هست میتونید بهم بگید در خدمتتون هستم.
ممد جون واقعیت من به خرید البومایی که گذاشتید علاقه ندارم ولی کارای لیلی رو دوست دارم اگه خریدمشون واستون لینکشو میزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی، ببینیم اول بچه ها چندتا می شن ;)
اگه کسی قافله سالار رو نخواست بدش به من.
نقل قول:
تشکر میلاد عزیز چشم من هم اگه کاری از لیلی افشار رو خریدم براتون می فرستم.
پیشنهاد می کنم آلبوم گریه بید رو که امیر عزیز تو تایپک خودشون در صفحه 76 گذاشتن دانلود کنین و گوش بدین دوستان گرامی ....
خرید آلبوم های موسسه آوای شیدا
لیست آلبوم ها ( 9 آلبوم ) به پست اول همین تایپک اضافه شد.
1 . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 . Muhammad
3 . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 . devil1976
5. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دوستانی که مایلن لطفا اعلام مشارکت کنن.
با تشکر