یعنی تخیلی تر از این ریمیکس دیگه امکان نداشت ساخته بشه واسه سنگ صبور ...
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی تخیلی تر از این ریمیکس دیگه امکان نداشت ساخته بشه واسه سنگ صبور ...
قسم حضرت عباسُ چیکارش می کنی ؟
مهران عباسی ریمیکس می زد با اون مغز جلبکیش بهتر از این درمیومد
تو هم از پنجره ی بالایی ماچ برام ول می دادی ...
(sm2)
هر چی بیشتر گوش میدم ؛
بیشتر به عمق فاجعه پی می برم ...
کاورو دیدم گفتم مذهبی خونده ... (sm2)
اینو باید تو البوم جدیدش به عنوان ترک مخصوص چاوشیستا بیرون میداد(sm2)
پارسال بید ... نه .. نه ... نه .... ... .. نه نه ... پیرارسال بید (sm2)
میکنم میکنم انکه برادرم کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقتدا میکنم برت ای مرشد معنوی *** تو مدیر انجمن شیطونه میگه باز به ایاد قدیم بیانیه بدم بترکونم این جماعت رو
منم گفتم حتما نوحه خونده ؛
که کاش نوحه خونده بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جماعتی نمونده دیگه ؛
همه نیستن و هیشکی شده اینجا ...
این چاوشی واقعی نیست ...
خواهشا اسم پخش اینو نزارید لو رفتن ؛
کلا معنی کلمه رو از بیخ به سخره می گیرید با این حرکت ...
حضرات آی حضرات ، این به مو قول داده مونو دوست می داره (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختری آق رضای عبدالله ...
(sm2)
خیلی وقت بود انجمن این حجم از فانو به خودش ندیده بود (sm2)
حرفم باد بزن جیگر زنای دهِ ...
و تونوم میدونوم مونو دوست میداری ...
تو حموم رفتی که با او سر شو حجله بری ...
آخ ، آخ ، آخ
مرسی که هستی ... (sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کیه اینجوری با آب و تاب خودشو جر می ده وسط شاهکار لو رفته
خیلی دوست دارم بیشتر آشنا شم باهاش ...
صدرالدین حجازی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدر سینا حجازی
دستت درد نکنه من گرفتم تا اینجا که خیلی خوب بوده ... (sm10)نقل قول:
خواهش می کنم ، کاری بود که از دستم برمیومد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برگ سبزی بود تحفه ی درویش ...
بهش نمی خورد تا این درجه رَد باشه ، بالخره از این پدر استیون ویلسون که راهی خیابون نمیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
کلی هزینه می کنه آدم میره پیش ساقی ؛ وسیله می گیره ، میاد آماده میشه واسه مصرف ؛
حضرت عباس لو میره و برنامه به کل عوض میشه
از وقتی کار لو رفته از سینجول خبری نیست ،
کاش زودتر لو می رفت ...
همش منتظر بودم از دو دست بریده و اسب و لب تشنه بگه
ولی خب کلا ذهنیتمو از حضرت عباس عوض کرد ،
شب ، حجله ، ماچ (اونم دوتا)
3 نمرهنقل قول:
خیلی راحت می تونم بگم که آلبوم های ( آبی خاکستری اثر داریوش آذر ، خاطرات مبهم اثر حضرت استاد رضا یزدانی )
بهترین آلبوم های تولید شده در داخل ایران بعد از انفجار نوری که در سال 57 در کشور رخ داد به حساب می آیند ...
البته از کسی که Ibanez Artist هست
و کسی که نوزانده ی کنترباس تشریف داره
کمتر از این انتظار نمیره
(sm2)سرآلبومی
(sm2)
شعرای فولکلور هر کدوم ارزش خاص خودشونو دارن ولی حداقل یه اهنگ درست حسابی براش بسازه این چیه (sm25)(sm2)