نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفر اینجاست که تورو دوست داره هنوز
که تو چارفصل دلش برف میباره هنوز ... (sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفر اینجاست که تورو دوست داره هنوز
که تو چارفصل دلش برف میباره هنوز ... (sm181)
گلوم خلوت ترین پس کوچه بن بستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرم سرکش ترین فواره میدون
(sm50)
ای غم و شادی من * روح آبادی مننقل قول:
روز برگشتن تو * روز آزادی من
ببین ارجینی و اکبری چی ساختن (sm81)
باز حرف از فرقون زدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر با اون صفاریانت آن موزیسین تمام شده (sm120)نقل قول:
وقتی آلبوم جدید با تنظیم های ناب استاد اومد خودت میفهی کی تمام شده و کی توی اوجه (sm120)نقل قول:
بدبخت اگه من بت اس ندم کی میده؟ (sm142)هیشکیو نداری بیچاره...تقصیر منه ک هواتو دارم ...خاک بر سرت...........
خشم ایرانسل
ای کسانی که تنظیمات تلگرام خود را دستکاری کرده اید که وضعیت آنلاین شما عبارت last seen recently باشد، من یه سوال دارم
آیا FBI به دنبال شماس؟
والا
یه آدم بیکار دیگه این قرطی بازیا چیه(sm155)
دختره اومده Pv میگه: سلام عزیزم
بعد چند لحظه pm داد: بخدا اشتباه پیام دادم تروخدا باهام ج.ق نزن
ولی دیر گفت... من زدم(sm2)(sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصاب مصاب Rest In Peace (sm50) حسابی نورونای مغزیم قاطی کردن (sm25) از بس اعصابم خطی خطی ـه امروز چند بار سرم رو کوبیدم به دیوار بلکه درد جسمی به روحی غلبه کنه (sm25)
خودت چطوری؟! (sm19) خوبی؟! (sm127) دیروز ندیدمت فکر کردم باز رفتی! (sm74)