نه، فقط وراتی (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه، فقط وراتی (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وراتی خوبه ..به نظرم پوگبا ارزش اون همه هزینه رو ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سبک بازی کوکه رو دوست دارم تلفیق ژاوی و اینسیتاست والبته مارکو رویس به پوگبا ترجیح میدم
پدرو اگه بره باید یه مهاجم بگیریم و البته 1 دفاع
مهمترین چیز الان 1 هافبک طراح هستش (sm173)
پوگبا عالیه منتها با اون هزینه فکر نکنم برا باشگاه شدنی باشه ...نقل قول:
عالیه ها اما اصن نمیتونم با بازیش ارتباط برقرار کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا هم میاد بارسا (sm120) پوگبا رو باشگاه اونقدر هزینه نمیکنه ...
دی بروینم خوبه اما بازی اونم زیاد دوس ندارم (sm120)
(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها تولد نامزد الباست تبریک بگید (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزارشگر امشب جواد خیابانیه (sm59)
گزارشگر بازی امشب
جواد خیابانی (sm25)(sm178)(sm54)(sm142)(sm98)(sm74)(sm81)(sm3)( sm172)
حذف میشیم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
استرس بازی امشبو داشتم اینم روش اضافه شد (sm2)