يادمه يه بار گفتي قدت بالاي 175 ـه نه؟؟!!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
يادمه يه بار گفتي قدت بالاي 175 ـه نه؟؟!!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود من مخالف سر سختشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یه شرط ازش حمایت میکنم که کریس رو گاز بگیره (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)میلاد شتره چی میگه
وازکتمی 2 تا 5 سال زندان داره (sm77) مال خودم ای بدبختی چه گیری افتادیم دوس دارم....لا الله الا الله
حالا خوبه دو روزه بحث اومدن به بارسا پیش اومده تا قبل اون که خدا بود برا رئالیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعد آرژنتین ایتالیا رو دوس داشتم همیشه ولی به نظرم خیلی خطرناک بود(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قذمو یادم نیست گفته باشم ولی وزنم یادم گفتم بالای صد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وسط خيابوني كه سالي يه بار يه ماشين رد ميشه يواشكيه ديگه (sm120)نقل قول:
محروم شد تا اخر جام (sm120)
داورتخمی (sm39)(sm3) حسین دعوای په په با سوارز تو لالیگا دیدن داره (sm2)
کریس و په په منتظر باشن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدی زیرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خاتلاف یواشکی ترین ازادی مریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مریم عکس خودته ؟(sm70)
این دوره از رقابتها، یک سری اشتباهات داوریه، لابلاش وقت شد جام جهانی هم میبینیم (sm50)
اين غول مرحله آخر كه ميگن با شما نسبتي نداره؟؟!(sm120)نقل قول:
زارت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین قد 2 متر وزن 200 کیلو (sm120)
ایتالیا(sm25) پیش بینی (sm25)امتیاز(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه كم و زياد داره كه 2 تا 5 ساله؟ مثلا كيا 2 سال كيا 5 سال؟(sm2)
با اختلاف درست تترين گفته امين(sm120)نقل قول:
با اختلاف بیشترین امتیاز رو دارم(sm120)
بلي(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اموال خودمه تحت حوزه استحفاظی خودمه دوس دارم....دو تا سه سال واسه یه رگ باید برم زندان چه گیری افتادیم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چندی دیوث ؟
اونایی که یه بچه دارن 2 سالنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگیر برو جلو (sm120)
اندام خوش استایلی دارم اتفاقا (sm120)نقل قول:
یه چیزی تو مایه های هالک (sm128)(sm120)
(sm3)ندید بدید (sm2)نقل قول:
181(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جرات میتونم بگم به این همه ازادی حسودیم میشه (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
(sm120)(sm2)نقل قول:
امشب هر چی میزنی اس کن منم بزنم بکشم بالا دیگه (sm74)نقل قول:
با اون قد سوارز اگر میگفتن آلت کیلینی رو گاز گرفته باورپذیر تر بود(sm120)
فسیل (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صندوق عقبت هم مثه هالکهنقل قول:
206 صتدوق دار(sm120)
امشب 9 امتیاز گرفتم (sm120)نقل قول:
دست خودش نیست میقهمی اونم مثل بوسکتس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر سینا خبر نداری ؟(sm70)