ینی دهنت سرویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این موسیقی کردیه (sm2) کرد کردستان نه ها کرد قوچان یعنی من (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ینی دهنت سرویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این موسیقی کردیه (sm2) کرد کردستان نه ها کرد قوچان یعنی من (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) متن انگیلیسی قسمت رپ اهنگ ارش با اسنوپ داگو می خوام یره
تقریبا تمام آلبوم های محسن رو
وقتی بار اول گوش دادم به خودم گفتم این آلبوم مثل قبلی نمیشه
ولی بعده از چند بار گوش کردن...
البته بجز پارو
آهان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
همش تقصیر خود توماس که عقل نداره ، از پس پفیوزه این بشر ، صدای خوبی که بدون ملودی های دیتر هیچ پوخی نیست (sm25) کسی که بخاطر یه زن گروه رو به ف داد (sm81) حیف مدرن ت که از هم پاشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم
INNA - Heaven - Music video - 2016
جوری میکس کردن فک میکنی واقعا دارن اجرا میکنن (sm2)نقل قول:
ببینیم ممد علیزاده چقد گریه کرده