(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بچه ها یه دستگاه ویدیو قدیمی هست همسایمون وصلش کرده به پی سی ولی درایورش نمیاد چکار کنم ؟
خدایی آلبوم سامان جلیلی چیزی کم نداره از باقی آلبومایی که میاد ..
ترک دوم که اصا مشخص نیس کپی زده ..
انگار عادت داره پخش میشه !!!! (sm2)
تو نمیدونی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوزتو عوض کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو میروی به سلامت ، سلام ما برسانی (sm50)
کس نگو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه درایوری چیزی سراغ نداری که من نصب کنم درایورش رو بخونه ؟
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میخواستم بگم کیستو یه دور بشور جواب میده !!!! (sm2)
چرا رفتي چرا من بي قرارم
چرا رفتي چرا من بي قرارم
ریدید باو یه بارم ماجدی ایم شما گرفتین به تخمتون
(sm2)
بگو چی میخوای سریع باید برم ..نقل قول:
باو یه نرم افزاری که اون دستگاه هایی که ویدیو گنده قدیمی رو میخوندن رو توسط کامپیوتر بخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف میخواد فیلم عروسیش رو به سی دی تبدیل کنه
این ویدیو قدیمی بزرگا که فیلم های عروسی رو توش میریختن اسمش چی بود ؟
وي اچ اس ؟؟
بابا اونارو بخوای وصل کنی باید دستگاه تبدیل داشته باشی همیجوری که نمیشه ..
باو خودش میگه من قبلا وصل میکردم با یه نرم افزار نمیدونم چی شی ولی الان نمیشهنقل قول:
هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایان browsec
(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ads dvd xpress dx2
اینو تست کنه بگو ..
Vinylstudio
اینم هه ..
نرم اونجا باز چیز شم برگردم
اینو دان کنه درایورشه فک کنم ..
اینارو معمولا وصل میکنن به کارت تی وی چون خروجیش ساپورت میکنه ..
این اخری که واسه نوار کاسته
نقل قول:
د تمامی فیلم های قدیمی روی نوار کاست (sm39)
فیلم رو نوار دیگه رو سی دی که نی !!!! (sm2)
(sm27)
(sm120)
رو نوار وی اچ اس نه کاستنقل قول:
browsec شما هم کار نمیکنه ؟(sm120)
موزیک ویدیو کرامت
کیوسک
هوا چهل درجه تب داره
اخبار ميگفت آسمون صاف ِ
اما من امشب ابر ميسازم
از دود سيگار، عطر نسكافه
(sm1) تنظيم بهروز پايگان
بله بله متشکرم (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من كار ميكنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]