با افتخار اعلام می کنم ! نمرات نهایی : 10/20نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال چهارم دبیرستان : 14/5 (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
با افتخار اعلام می کنم ! نمرات نهایی : 10/20نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال چهارم دبیرستان : 14/5 (sm2)
من دیگه هیچی(sm120)شما چه خبر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله بالایی متوجه نشدم کدوم گل رو میگی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهمیه لیگ اروپا میگیره احتمالا(sm74)(sm120)
فقط یه مرد میتونه زیبایی نیکول رُ بفهمه (sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی خوام(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خوبی می کنی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر کم پیداست(sm132)نقل قول:
فعلا جشنواره فجر رو نقد کنین(sm2)
گل صعود حاجی دمبا با به پاریس تو بازی برگشت! دقیقه 80 اینا بود اونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسما سر اون گل 2 متر پریدم هوا و از خود بیخود شدم! (sm59)
امین:)))) آخر من میرم این نیکول و به بابام نشون میدم ببینم نظرش چیه(sm70)نقل قول: