باز من نبودم اومدید اینجا بحث گلنار راه انداختید هی من فضا رو عرفانی میکنم هی میایید فضارو به لجن میکشید (sm171)
نمایش نسخه قابل چاپ
باز من نبودم اومدید اینجا بحث گلنار راه انداختید هی من فضا رو عرفانی میکنم هی میایید فضارو به لجن میکشید (sm171)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شدتِ خنده اشکاش درومده (sm2)
بیا در عاغوش شیطان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت مولانا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله همه جا هم فعالی (sm120)
ناکس مثل پلنگ زخمی میمونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند باری بهش گفته بودم.. خودش در جریان بود(sm120)ولی ممنون که بقیه رو روشن کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد چند وقت بلاخره وقت شد یکیشو گوش دادم.. خوب بود.. دنجروس(sm120)ملزوماتشو دیگه شرمند.. من همینجورش تو فضا هستم(sm2)
از خنده زیاد شاشیده به خودش(sm2)
ریدی یعنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما با دود قلیون فضا رو عرفانی میکردی(sm120)
قابل نداشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاس بابت شرح قضیه (sm2)
(sm2)نقل قول: