(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)
نه متاسفانه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
193!(sm59)
(sm120)
خیلی بی ادبی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رتبه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa58 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوارز اخراج باید می شد همچنین کیه لینی (sm120)
215 (sm59)
به جرات میگم تو هیچ زمینه ای با این منطق حسین باهاش بحث نمیکنم (sm120)
واقعیتش من 316(sm59)
5300....(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا به جای باید اخراج نوشتم اخراج باید (sm55)(sm120)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتمن کجایی (sm120)
با این تفاسیر ایوانویچ رو هم گاز نگرفته (sm120)
من دفاعی از سوارز ندارم بکنم.ولی تو اون فاصله 1 ثانیه ای نمیتونست گاز بگیره.ولی قصد داشت و دندوناش برخورد داشت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوري شادوماد؟
هر کاری میکن فقط راهیان نور نبرن اون کلیپ مسئول راهیان نور پسر دیدم میترسم.....(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا گاز قبلیش کاملا گرفت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
رضا منو داری؟ چطوری؟ (sm17)
محلصیم مهسا خانم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا کو تا دوماد شدن (sm120)
گندش رو درآوردن با این وضع داوری...!
انصافا ایتالیا از ناحیه داور ضربه خورد
مارکیزیو سخت گیرانه بخوایم بگیم صرفا خطا کرد ولی کارت قرمز گرفت!
سوارز گاز گرفت، کیه لینی رفت جای دندون رو هم به داور نشون داد اما کم مونده بود کیه لینی کارت بگیره!
رو ضربه ی آزاد هم که خط رو کج کشید با اسپری!
ضمنا داور بازی ایران - آرژانتین هم دوباره قضاوت گرفته
و داور بازی اکوادور - فرانسه هم یک آرژانتینی هست (که قبل بازی میدونه کشورش اول شده تو گروه یا دوم)
اینا اسمش اشتباه نیست یه نیتی پشتشه قطعا.
عکس پایینی بیشتر شبیه تیر خوردنه تا گاز گرفتگی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه تا لیورپولی تو برنامه دارن میگن گاز گرفته بعد حسین داره ازش دفاع میکنه (sm120)
جای 4 تا دندون مونده بعد میگه دندوناش برخورد داشته (sm120)
من دیگه هیچوقت باهات بحث ندارم (sm120)
ادم تو قران اشتباه میکن به دل نگیر پیش میاد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین دیگه منطقشو خیلی دوس دارم(sm41)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
من دیگه باهات بحثی ندارم (sm120)
بابا پنالتی رو نگرفت واسه اروگوئه به نفع چیه؟؟
توهم توطئه تا کی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين راهيان نور از هرچيش جون سالم بدر ببري از اتوبوساش نه يه راست ته دره
ولی خوب اینا لذت حذف ایتالیا رو واسم کم نمیکنه (sm79)
گوش په په همینجوری میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارکیزیو هم زذ قلم کرد یارو رو میشد زرد داد ولی این داور به خطاب الکی زرد میده اون قرمز مشخص خب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين مهسا رو من موندا(sm77)
دقیقا من به همین دلیل بیدارم تا این موقع شب (sm120)نقل قول:
تا خود صبح بگی من بحث ندارم من میگم ندیدم گاز بگیره شاید گرفته باشه شاید خورده باشه شاید .....نقل قول:
الان نشون داد فشار داد بله گرفت یه جورایی(sm54)
(sm2)نقل قول:
این جای گاز نیست چون فشار دندوناش به حد نهایی و حد ماکس نرسید گاز محسوب نمیشه در حالت بوسیدن خرکی(sm59)نقل قول:
همچنان من بحث ندارم (sm120)جدیدا بی منطق شدی از نوع فجیع (sm120)نقل قول:
فازت چیهنقل قول:
عادل میگه گاز گرفته تو میگی شاید (sm70)
شاید (sm30) گرفت دیگه
فکر کنم باید گوشتشو بکنه
یه بیو بده بشناسیمنقل قول: