(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
حالا چون تویی کوسخل (sm89) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه اگه خوردنی بود تو هروز نمیرفتی ....(sm70)
کمال هم نشین در من اثر کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تاپیک ماه رمضان گفتم سرصبح تگت زدم ازت تشکر و قدردانی کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن دیوث خان. خودت فهمیدی چی ور زدی(sm70)
ممیام یگوزم دهنتا (sm2)
(sm59)بله رویت شد. تشکر هم به عمل اومد(sm174)نقل قول:
تشکر چیه بابا گفتم بخندیم یه خوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب یکی تو کوچمون با ماشین رد شد داشت بنیامین گوش میداد با صدا بلند
(sm2)
خفه دهن سرویس (sm141)(sm89)(sm139)
هنوز فروش زیلتر شکن داری؟
(sm2)نقل قول:
نه
دکتر مصدق یه لحظه اون آواتار قبلی رو میدی بزارم رو آواتارم ببینم چطور میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دلم اینقد خندیدم که نگو (sm30)نقل قول:
اکتیو نمیشه لامصب
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی ریدی هی میگم بزار نسخه رسمی بیاد کرکم میشه عجله دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم هزر کاری کردم نشد
البته بدون محدودیت زمانی توجه کردی.........قبلیا 30 روزه بود
عجله کار شیطونه الی جون. بد جور رفتی تو نخ 10 . باور کن زندگی این چیزا نیست اخه کی میخوای به خودت بیای تو هان کی پیر شدی دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
KMSpico v10.0.4
اینو پیدا کن تست کن
akh jon keh az to nashodنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
KMSpico v10.0.6
(sm59)نقل قول:
من گرفتم جواب نداد
خدا کنه به تو بشه(sm70)نقل قول:
یه چیز دیگه ام بدم میومد سرم اومد مای کامپیوتر باز میکنی میره قسمت دسترسی سیع داکیومنت مث سون
تو 8.1 میرفت دیس پی سی درایواتو نشون میداد
دکتر مصدق و عشق است مثل مصدق خدا بیامرز داره کار خیر میکنه واسه بچه ها خدا خیرت بده(sm30)
من درایو سی صد گیگ همش برنامه س ..
الان بخوام چنج بدم وین 10 مخم میگوزه خو ..
(sm74)
درایورای وین 10 برای تاپ لپم اومده .. :l
(sm2)نقل قول:
(sm2)
فک کنم بخاطر گرافیک 10 یه بلای دیگه ام سرمون اومد
وقتی تنظیمات رزولوشن بذاری رو 100 که با تمام جزییات و نهایت کیفیت نشون بده فونتا ریز میشه تو وب گردی
بذاری رو 125 وب گردی درست میشه بعد فونت نوشته های تصاویر محو نشون داده میشه
125 خوبه که :l
من رو 4k میذارم په چی میگی :l