به جرات میتونم بگم حسین ناراحت شد (sm120)با اختلاف از من الان بدش میاد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
به جرات میتونم بگم حسین ناراحت شد (sm120)با اختلاف از من الان بدش میاد (sm120)
سایت تر زد
میلاد اون امتیاز معنویه (sm120)
حسین آقا شما چند سالته؟؟(sm120)
من میگم جاش مونده ولی من ندیدم گاز بگیرههی تو میگی کنده ،کنده که کنده به تخمم که کنده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز خوب بود...قبل از اینکه به زمین گرم بزنیش(sm120)
(sm25)
اولی تایید(sm120)دومی تکذیب(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چرا چرت؟
22-23(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتیاز معنویه من 260(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm122)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون منویه (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميگم سنم زياده ميگي 28 _29؟ (sm98)
هاجسونُ تشویق کردن(sm120)
اشکال نداره این شبا جند بار منو ناراحت کردی این به یکیشون در (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
49-50(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
36-37 (sm120)
مصطفی(sm77)(sm10) چطوری همشهری؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa58 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به محدوده سنی من نزدیک نشو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از 1361 متوجه شدم سنتو و زنده باشي گلم(sm10)
پراندلی رفت! کارلتو نره جاش (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بازیکن اروگوئه که در تصویر مشاهده میکنین تفلی دندونش درد گرفته میدونین چـــــــــــــــــــرا؟؟؟
چون گاز خیلی محکمی از کتف بازیکن ایتالیا گرفته و دندونش یکم آزرده شده
تفلکی
باز خدا رو شکر آرژانتین خون آشام نداشت.
شما صحنه رو دیدین؟
(sm2)
مخلصیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه کنده بعد میگی کلش خورده (sm120)نقل قول:
اره بیچاره نظر رفت (sm120)تا قبل از مصدومیت ایتالیا خوب بود ولی بعد از اخراج وسط ایتالیا ریده مال شد (sm120)
خوبی تو؟ سربازیت تموم؟ (sm118)نقل قول:
فكر كنم براتون جالب شد . خب يه راهنمائي ميكنم پسرم 21 سالشه (sm121)
دلبوسکه گندترین مربی تاریخ....(sm120)مارادونا بزرگترین بازیکن تاریخ....(sm120)نقل قول:
سوارزم گاز گرفت که گرفت به درک(sm120)
قضیه سوارز هنو معلوم نی که (sm50)
Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.
(sm102)
بره بارسا باو وحشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
منم جای پسرت(sm120)نقل قول:
45(sm120)نقل قول:
اعتراف میکنم به خودم امیدوار شدمنقل قول:
به جرات میتونم بگم سکوتت از رضایت نبوده تا الان (sm120)نقل قول:
بره بارسا سگ وحشیه اگر بیاد رئال انسان جایزالخطاست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعید یه فکری واسه سرور بکن لا کردار (sm3)
نقل قول:
زنده باشي عزيزم(sm10)