برو همونجایی که بودی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
برو همونجایی که بودی (sm120)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول از همه ممنون از تمام محبتاتون دوستان عزیزم (sm19)(sm19)(sm19) فکر نمیکردم انقدر دوسم داشته باشید (sm74)
سلام... نه (sm172) خارک خوب آبادان پیدا نکردم هفته آینده پدرم میره 2هفته دیگه برمیگرده گفتم بره بازار ببینه خارک شیرین اومده ایا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باش (sm85)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتحانات کی تموم میشه بریم خراب شیم سر صابر؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچه کنی بکن ، نکن ترک من ای نگار من(sm81)
هرچــه زنــی بزن ، نزن طعنــه به روزگـــــــار من
هرچه دهـی بده ، نده زلف و به باد ای صنم
هرچه شوی بشو ، نشو تشنه به خون زار من
خب من برم از اونجایی که دیگه نبودم بخونم و به ابراز محبتاتون پاسخ بدم (sm127)(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
من اونقدر غریبم که گفتن نداره ...
دوباره اکی شد... خودتُ میرسونی انزلی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]