(sm30)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)(sm2)
هری کین خیلی موقعیت خراب میکنه ولی فک نکنم قیمت فسخ قرار دادش بیشتر از 30 -40 تاباشه (sm120)این لوی خیلی دیوثه جرمون میده تا بازیکن بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترجیح میدم پوگبا و ده خیا رو بخریم تا اینکه از الان واسه کریس دنبال جانشین باشیم (sm120)
سجاد جون داداش(sm2)
(sm77)
(sm2)
اگه لوی که 30 40 تا نمیده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خصوصا انگلیسیا یه لوکال پیدا کنن بدخشه دیگه تا عرش میبرنش فکر کنم امسال بهترین بازیکن جوون رُ بگیره کین با همین روند اون وقت دیگه قیمتش سر به فلک میذاره (sm120)
پوگبا که دیگه بدتر هم یووه دندون گرده هم این ایجنت دیوثش بازارُ شلوغ میکنه (sm120)
(sm50)
چرت نگو بابا
همین حالاش خودتم یوزر داری بیا با هم بریم بپرس ببین من طرفدار کیم، سایه منو با تیر میزنن ، یه روز یوزرم آزاد بود سه ماه بن (sm70)
از اون روز اولی که اونجا بودم تا آخرین روز فقط رو مخ اینا بودم
کلی پست تخریبی مینوشتم میزدم ، یه سری هم یه چی نوشتم دادم وان آن آف زد تو خودت هر هر میخندیدی تو همین باران
بعدشم در خز بودن اونجا شکی نیست ولی یه نگاه به تاریخ عضویت یوزر جفتمون بندازی بد نیست (sm120)
من سال 89 ، 15 16 سالم بوده (sm70)
من نفهمیدم اخر تو طرفدار استاد بودی اخر یا نه ؟ (sm120)