من مدیر گروه محسن چاوشی بودم اونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس هم فعالیت داشت (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
من مدیر گروه محسن چاوشی بودم اونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس هم فعالیت داشت (sm70)
یه توضیح در مورد این خواننده بدیم این خواننده به سبک چاووشی موزیک های خود را اجرا میکند و واقعا کارهای پرقدرتی هم ارائه میدهد از این پس آهنگ های حمیدرضا مطلق رو از رسانه اس موزیک پیگیری کنید هیچ کس خودش رو دوست نداره شبیه آدم دیگه ای بکنه آقای مطلق کاملا صداشون اینجوریه و خودشون صاحب سبک خودشون هستن و مطمئینم در آینده بیشتر از اسم ایشون نام برده خواهد شد با تشکر اس موزیک(sm120)
على جنتى، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامى در مراسم اختتاميه جشنواره فيلم فجر:(sm2)
من از تقارن جشنواره با سالگرد پیروزی انقلاب بسیار خشنودم.
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاین مثل آخرین روزای مرحوم وی چت شده ، امروز فردا کامل ***** میشه (sm25)
(sm118)
اشترم لینکو چک نکردی
(sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایمیل کرده بودم، ولی اینم لینک : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیلور چقد تیزر میده ویدیو رو بده باو