درست صحبت کنی خیلی بهتره البته اگه یادت دادن!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو آریانتو شما گوش بده (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
درست صحبت کنی خیلی بهتره البته اگه یادت دادن!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو آریانتو شما گوش بده (sm50)
چه ربطی به اریان داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خنس بازی درمیاری چرا ناصر مادر مرده چی گفت مگه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو عمرش یه حرفه درست زدنقل قول:
این البوم کجاش خوبه.عینه اجیل مشگل گشا میمونه هر ترکش یه سازی میزنه
یعنی میگم سطح سلیقه ی موسیقیت مشخصه،همه ی آلبومایی که میاد میکوبی و آخر سر آلبوم آخر گروه دوس داشتنیت اومد که تنها آلومی بود تو این چنوقته که اومد و حتی یکبارم نمیشد گوش داد و Shift +Deleteنقل قول:
درستم که اصلا یاد نداری صحبت کنی...
البوم قشنگی بودبا ترک ۱ خیلی حال کردم قشنگ شروع شدکلا اهنگا خوب بودن...حدا رحمتت کنه..راه خوبی شد برای پول به جیب زدن اقایون...ولی واقعا لذت برم
(sm118)HESE JADID
مشکل داری تو مریضینقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا کوبیدم من ؟
اصلا من اعتراضی کردم ؟ گفتم بده ؟
عجبا
خود عوامل البوم زدن ترکوندن البوم رو بعد من کوبیدم ؟
مریضی خوب میشی تو
سطح موسیقی منم به شما ربطی نداره
اصن در حدی نمیبینمت که بخوام باهات بحثو ادامه بدم،بخیال..آلبومارو من کوبیدم تو این سایت،تو اصن هیچی نمیگی هر آلبومی که میاد یکساعت بعده اومدنش،اون منم که میام اینجا چیزی میگم،،،سنت که بره بالا خودت شرمنده میشی ازین بچه بازیات!!البته امیدوارم...(sm27)نقل قول:
اووووووووووووووووووفففففف ققققققققققققققققققققققققق قققققق عجب آلبومیییییییییییییییییییی یییییییییی ..