صدای محسن تو چنگیز (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
صدای محسن تو چنگیز (sm74)
چقدر زر زدید(sm70)
در مورد آلبومای شادمهر تا قبل تقدیرُ میگفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
320 چیه 128 با Flac هم فرقی نداره (sm2)
(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن بابا آلبومای شادمهر 128 فرق داره با 320 خیلی هم فرق داره (sm51)
دهاتی ، مسافر ، آدم فروش ، خیالی نیست اینا فرق میکنه (sm2)
فقط پر پرواز فرقی نداره زیاد (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغه گرون ترم میشه حالا ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما بریم (sm155)
اینو اگر ندیدین ببینید دوستان شاد شید
لحظاتتون به خیر (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای محسن یه صدای خاصه که قدرت اجرای شعرهایی داره که هیچ خواننده ای نمی تونه اجرا کنه یعنی ضعف داره صدای محسن اصلا قابله بحث نیست من از سال یا 84 83 کارای محسن رو دنبال می کنم محسن سبک کاریه خودش رو داره و به صورت حرفه ایی کار می کنه محسن از سواد موسیقیایی بالایی برخورداره در حالی که خواننده های دیگه در جا میزنن محسن البوم به البوم پیشرفت می کنه محسن میدونه چی بخونه چی بسازه اهنگ های محسن و تنظیماش استاندارد هستش خب هر روحیه ای با یه چیزی ارتباط برقرا می کنه چاوشی ماله شکم پرها نیست و خاصه برای روحیه ها خاص شوما اومدی این رو با محسن مقایسه می کنی که از نظر موسیقیایی اصلا قابله قیاس نیستن این کجا ان کجا شوما مث اینکه اهنگ ویرونه شاه مقصود رو نشنیدی که میگی غم و جدایی من کلا با علی عظیمی حال نمی کنم نه می خوام نقدش کنم نه چیزی ولی این رو بگم یل موسیقی ایران محسنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط inmanam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنی سبد خرید نشون میده 39نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورش چیه این محصولات محسن میگه نمیدونم قدر چی چی خداوند
مثلا این الان ربطش چیه به چای و برنج قدر ماشینای صنعتی شما رو بدونیم برنجای بی کیفیت پاکستانی و هندی رو ورمیداره دم بلند میده بیرون