مزاحم نمشم پس(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحت باش (sm70)
شما هم رفتی تو لیست شوخی جیزه ها (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
مزاحم نمشم پس(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحت باش (sm70)
شما هم رفتی تو لیست شوخی جیزه ها (sm120)
افتادی به کشتن کاربرا خب (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جات خالی پیتزا تناول میکنم امشب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی خونه نیست (sm25)
فردا برم یه دو روز مرخصی رد کنم خسته شدم
این ورژن جدیدشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما مراحمي (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط با شوخي دستي مشكل دارم (sm2)
تو بودی که ادعای آشپزیت میشد؟ (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شب و روز توی باران بودم و شوخی کردن(sm10)؟ (sm2)
(sm19)نقل قول:
شوخی پایی باهات میکنم (sm2)
تو مگه کارم میکنی که خسته شی از 8 صبح تا 11 شب تو فرومی نکنه شب کاری(sm120)نقل قول:
نقل قول:
تكه كلامم (sm59)
پیتزا رو خودم درست کردم (sm70)نقل قول:
بارها بهت گفتم که آرد ها رو ریختم و الک آویختم
دیگه بسه جوونی کردن(sm9)