لطف کردین..خیلی هم خوب..با تشکر(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لطف کردین..خیلی هم خوب..با تشکر(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینو باید صابر بزنه پُست اول (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال ! پیشنهاد احمقانه ای بود (sm25) به قول خودت کسی هم نمیاد (sm120) به قول خودم روابط در همین حد نت بمونه کافیهنقل قول:
مال خودت (sm120) عین بادیگاردا میشی (sm2)
همه شهریوریا (sm111)(sm120) هفته دولت این وسط چی میگه (sm2)نقل قول:
اصن خارجی ها میگن آگوستیا خیلی ادمای خوبی هستن علی الخصوص اینایی که اواخر آگوست به دنیا اومدن (sm2)
بزار شاهین جان روشنت کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید میاد شریعتی ، مادر جان میره گاندی تو هم دانشجو ، خوب تا اینجا که روشنه ؟ وقتی نوید میره شریعتی مادر جان میره گاندی تو هم دانشجو منم میام خونه بابام ونک ، وقتی نوید بره گاندی مادرجان میره شریعتی تو بیا ونک منم میرم پارک دانشجو ( البته با اجازه ی منزل (sm2)) من میام پیش نوید تو برو گاندی مادر جان میاد ونک من میرم شریعتی نوید میاد میدون قدس تو بپیچ ولیعصر مادر جان و منم گاندی میدون ونک ! نوید میاد سمت ما تو هم بپیچ سمت ما ، نهایت وقتی بری شریعتی میای سمت گاندی میدون ونک ما رو میبینی
یِستِردی؟
حالا بگو من این وسط چیکار میکنم (sm2)
میگم این دهه هفتادی ها کتک لازم دارن ، باز بگید نه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدف از تولید این محصول چه بوده است ؟ (sm120) آیا ذهن منحرفی دارید ؟ (sm2)
خیار چنبر 88 سانتیمتری
گرامی این محصول را به قطر 50سانتیمتر پرورش داده است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان فردوس دلیل رشد این خیار چنبر را استفاده از کود حیوانی و آب و خاک مناسب ( کود حیوانی استفاده کنید (sm2) ) عنوان کرد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره آره کاملا گرفتم اینی که تو میگی آخر آخرش به میدون شوش میخوره وعده ی ما میدون شوشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باختیم دیگه!نقل قول:
خاک بر سر من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط B A H M A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
طفلي فكر نميكرد انقدر برنامه ريزيت جدي باشه (sm2)نقل قول:
بسيار هم غذاي مقوي و سالمي هست فقط چشماتو ببند و فكر كن اكبر جوجه ميخوري(sm2)
ميترسم هر قسمت رو كه ميبينن هم بگن اين جديدِ يا اكبر عبدي(sm30)(sm30)(sm30)
اي كوفت هيچي ديگه سوژه افتاد دست تو و مجي (sm2)نقل قول:
[QUOTE=ehsan1361;458694](sm2)اینو باید صابر بزنه پُست اول (sm120)
كوفت (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوونه رو ببينا (sm30) حكايت ما سه تا رو كجا ميبرين شد(sm2)
سلااااااااااااااااااااااا اام (sm127)