[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز خوبه خرج خودشُ دراورد... (sm120)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی بهـونه بـرای بـودنـو مـوندن نـدارم /(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ رباط صلیبی ـم (sm54)نقل قول:
نمیدونم الان باید بخندم یا گریه کنم(sm120)نقل قول:
میخواستی یه شبه با پنج هزار تومن 100 میلیون درآری!(sm2) کاملا حس میکنم چه روز مزخرفی بود.(sm25)
این چندمین بار بود تو امسال؟ نا امید نشو انشالله تو 5.6 بار سال بعد.(sm120)
یه زننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که سیگارو با هم بزاریم کنار
واسه بچه هامون بچسبیم به کار
(sm50) خیلی قشنگه شعرش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم گرفته ای دوست ؛ هوای گریه با من ... (sm127)
رفیق چی؟ یه رفیق خوبم نداری ؟
الکی بخند با ما، شاید بر هر درد بی درمون دوا شد.(sm127)(sm111)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقان خود درد بودن گمان نی کردم که همدردن (sm172)نقل قول: