منم(sm5)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم(sm5)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق جاستین بیبر بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خودش هم در حد و اندازه های اون معروف شده
صادق یادته تازه سریال رو شروع کرده بودی میدیدی
هی ازت میپرسیدم میگفتم فصل چندی تموم کردی یا نه
آره یادمه لامصب به فاک رفتم تا تمومش کنم(sm120)نقل قول:
ولی حسین نمیدونم چرا ولی یه حسی بهم میگه فصل هشت واقعا فوق العاده هست حتی از 7 فصل قبلی هم بهتره
منم همین فکدو میکنم شاید بخاطر اینه که جنگ زیاد دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی از یه لحاظ هم بده چون قراره شخصیت های مهم گشته بشن
(sm74)لامصبا لو ندن مزش میره چرا این کارو میکنن خب
شبکه HBO در حال تدارک مستندی در مورد نحوه تولید فصل هشتم از سریال محبوب Game of Thrones است. این مستند دو ساعت زمان خواهد داشت و قرار است روز ۲۶ مه ۲۰۱۹ (۵ خرداد ۱۳۹۸) یعنی یک هفته بعد از پخش آخرین قسمت سریال نمایش داده شود.
راستش رو بخوای من بیشتر خوشم میاد اینجوری باشه به نظرم اینجوری حماسی تر تموم میشه..(sm128)نقل قول:
دیگه حالم از فیلمایی که پایان خوش دارن به هم میخوره همش که نمیشه قهرمان فیلم زنده بمونه یه کم هم تنوع خوبه..(sm59)