میخوای وسایل بخر شبونه با بچه های سایت بیایم بیفتیم به جون خونت!!!!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میخوای وسایل بخر شبونه با بچه های سایت بیایم بیفتیم به جون خونت!!!!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت برم عباس جون میدونم کار میکنه ولی تو تا حالا حتما امتحان کردی اگه کرک بشه خیلی بهتره همون تبلیغات رفته رو مخمنقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Pro که میشه بهتر کار میکنه خلوت تر میشه شکل نرم افزار تغییر میکنه اصلا شیک میشه (sm59) گفتم شاید مال تو کرک بود یا بلد بوده باشی کرک کنی
ولی بگرد مال خودتم کرک کن ببین چجور میشه
مینا جان ممنونم ولی یه بار با فلچه کردم صد تومن داد ضررم واسه 7 پشتم بس بود (sm2)اینارو تا حالا نشستم نمیدونم تا حالا امتحان کردی یا نه ولی موکت خشکه فلچه هم زبره آرومم که دست بکشی کلک گیر میکنه دیگه اون حالت اولیه خودشو از دست میده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جاروهایی هست دسته بلند اونو دیدم یهو به ذهنم رسید با تاید و جارو نرم قشنگ میارم تمیز میشه ....حال کردی ؟ (sm128) کراری خونه رو خودم انجام میدم نمیزارم به غیر از ظرف شستن نمیزارم مادرم کار کنه (sm51)
خوش به حال تو فقط میخوری و میخوابی (sm2) جای من بودی هر چی زودتر ول میکردی میرفتی خدمت (sm2) یعنی درخواست میدادی که منو زودتر ببرین خدمت از دست خونه راحت بشم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A B O L F A Z L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته این شکل امضاتم داره داد میزنه معلومه که اصلا حوصله هیچ کاری رو نداری اعصابم نداری (sm30)
چی کار کنم حالا ؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو هادی م دیگه (sm2) نه قربونت برم شما فقط به من روحیه بده چون اینجا خیلی بهم ریخته س کلا موندم چی کار کنم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحیه بده (sm51)
من اول فک کردم داری میگی بیایم به جون خودت (sm30) با خودم گفتم تو این گیر و بیر اینم شوخی ش گرفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم بگم غلط کردم از شما قبلا به ما رسیده (sm30) الان دقت کردم دیدم نوشته بودی خونت نه خودت (sm2)
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
والا ما سراميك داريم اين مشكلات به حداقل رسيده(sm59)
آفرين به توميگن يه بچه كاري و مامان پسند زنده باشي عزيزم(sm134)
كار يه روز كه نيست آخه شور ورت داشته (sm77)نقل قول:
آره دیگه سرامیک خوبه مال ما سیمانه کف حال کف اتاق خواب ...به غیر از حمام و توالت و آشپزخونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن باو همه چی بهم ریخته ست وگرنه میدونم کار یه روز نیست همه چی بهم ریخته شده این منو قاطی کرده (sm9)
یعنی باید صبر کنم تا 2 هفته دیگه دوستم بیاد با هم رنگ کنیم بعد فرشارو بندازم وسایلو بچینم (sm25) موکت شستن و فرش شستن که کاری نداره گیرم رنگ خونه ست که فعلا تکلیف مشخص نیست (sm178)