راست میگفت این سجاد ادم اینجا قیافه ها رو نمیبینه یه تصوراتی دیگه داره (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
راست میگفت این سجاد ادم اینجا قیافه ها رو نمیبینه یه تصوراتی دیگه داره (sm120)
یه خورده شبیه ایسکو شدی تو این اواتارت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث ناز نکن (sm120)
اره اصن میرینه به تصورات (sm2)حالا از تو هم ریده شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید باورت نشه ولی من تعداد کل عکسام تا این سن 10 تا نمیشه .معمولا خودم عکاسم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به روح پرفتوح برادران انقلابی و حماسه آفرین باران(sm37)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو یکی ترجمه میکنه
حالا اینجا ریشام کوتاهه (sm120)رفیقام بهم میگن ابوبکر بیگ بنگ (sm2)
یادم باشه دیگه باهات کل کل نکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط یه فقطشو فهمیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به روح ماهت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]